Palvelut

Maalaukset

Uudessa nykyaikaisessa ja tilavassa maalauskammiossamme monipuoliset maalaukset erikoismaalauksista henkilö- ja pakettiautomaalauksiin. Käytössämme on tasokkaat Sikkens automaalituotteet. Myös vesiohenteiset maalit!

Peltikorjaukset

Ajoneuvojen peltikorjaukset käsittäen kori-, kolari- ja ruostevauriokorjaukset.

Kiillotukset

Koneelliset kiillotukset hapettuneille ja naarmuisille maalipinnoille. Maalipinnat saadaan paikka- ja osamaalauksen yhteydessä loppuosan kiilloituksella yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Käytössämme on AUTO-GLYM -kiillotustuotteet.

Lunastusautot

Halvempi vaihtoehto käytetyn auton hankinnalle: Teemme vakuutusyhtiöiden lunastamien ajoneuvojen kunnostukset asiakkaan merkki- ja mallitoiveitten mukaan!

Voit tutustua tarjolla olevien lunastettujen ajoneuvojen kuviin, teknisiin tietoihin ja varaosatarjontaan esim. täällä: www.avk.fi/ajoneuvot

Ilmastointihuollot

Teemme myös ilmastoinnin täyttöhuollot. Ilmastointijärjestelmissä on kylmäainetta noin 700 – 800 g. EU:n tutkimusten mukaan keskimääräisestä, 750 g kylmäainetta sisältävästä järjestelmästä vuotaa noin 57–72 g vuodessa, eli ilmastointilaite kannattaa täyttöhuollattaa säännöllisesti.